Kun kadonnut kirahvi teki comebackin

Piirros kirahvista
Tämä on meidän perheen tärkeä Kirahvi, ei Joshie.

Tiedätte sen hotelliketjun, Ritz-Carltonin? Siihen liittyy ihana kirahvitarina, joka on jälkeenpäin ajatellen aivan nerokas markkinointiliike.

Vuonna 2012 Chris Hirn yöpyi perheensä kanssa Ritz-Carltonissa. Kotona selvisi järkyttävä asia: perheen pojan unilelu, Joshie-kirahvi, oli jäänyt hotellille. He soittivat asiasta hotellille, mutta pojan oli pärjättävä kotona ilman tärkeää kirahviaan.

Muutaman päivän kuluttua tuli kotiin paketti hotellilta. Mahtavaa, Joshie oli löytynyt!

Sen mukana tuli myös yllätys, nippu valokuvia. Kuvissa Joshie loikoili aurinkotuolilla, lötkötti kurkut silmillä kylpylässä, ajeli rantakirpulla rannalla – sille oli jopa laminoitu oma henkilökortti. Joshie oli jatkanut vähän vielä lomailua.

Chris Hurn jakoi tarinan sosiaalisessa mediassa, jossa siitä tuli viraalihitti. Pian Joshien tarinan saattoi lukea Huffington Postista.

Firmat tekevät meilläkin nopeita ja hoksaavia tekoja, kuten vaikka se kun JYSK maksoi parayleisurheilijoiden omavastuuosuudet urheilukisoista sen jälkeen kun EM-mitalisti Ronja Oja kertoi syrjivästä käytännöstä Twitterissä.

Meidän Kirahvin tarina

Pakko kertoa toisestakin kirahvista. Pojallani on ollut vauvasta saakka kirahvi, Kirahvi.

Sekin katosi kerran. Niinä päivinä apea poikani piirsi vain kirahvin kuvia.

Piirros kirahvista

Yhdessä luki Anna Puun laulun sanat ”Sinä päivänä kuin luoja loi sinut.” Kirahvi löytyi kolmen päivän päästä pianon takaa.

Tärkeitä otuksia nämä.

#100DayProject 54/100. Kirjoitus liittyy sadan päivän piirustushaasteeseen #100DaysProject, jota teen Twitterissä ja Linkedinissä. Joistakin tulee blogikirjoitus samalla.

Muita case-tyyppisiä kirjoituksia