Minua kiinnostaa minä itse

S-ketju ilmoitti julkaisevansa etukorttiostot asiakkaiden näkyviin.

Tämä on niitä oikean elämän Homer Simpson -hetkiä (DOH!): Totta kai, miksei näin ole aina ollut! Sain vihdoin järkevän syyn hankkia S-kanavalle tunnukset. Minä itse näen minun ostamiani asioita ja voin omin silmämunin havaita, että ostan aika usein sipsejä.

Tämä on se asia jota hierotaan naamaani joka päivä kunnes toivottavasti joskus sen tajuan: ”Minua kiinnostaa MINÄ ITSE.”

Ei: Meillä on tämä upea tutkimus.

Ei: Meidän Marja kirjoitti osuvasti.

Ei: Meidät palkittiin hienosti.

Ei: Meidän toimistolla on pöhinää.

Ihmistä kiinnostaa minä itse.

Hyvä uutinen on se, että jos tehdään järkeviä asioita yhteiskunnassa tai tarjotaan hyviä palveluita, niillä on yhteys tähän oman navan tuijottelijaan. Se pitää vain muistaa kertoa.